Banner Prometej
05. September 2017

STROKOVNI SEMINAR Z DELAVNICO PLANIRANJE VEČIZMENSKEGA DELA V ZDRAVSTVENI NEGI IN BOLNIŠNICAH

Planiranje je najpomembnejša funkcija v managementu, saj ovrednotimo več alternativnih možnosti, ki so na razpolago v dani organizaciji. Organizacija bo obdržala dobre delavce in zadovoljno zdravstveno osebje le takrat, ko bo zagotavljala dobre delovne pogoje, dobro organizacijo dela in dobre medsebojne odnose, temelj le-tega pa je pravično razporejeni delavni čas za vse zaposlene. Pri tem pa nam v veliki meri lahko pripomorejo informacijske rešitve za optimizacijo delavnih razporedov s katerimi je z 90 in več odstotki manj napora in časa moč izdelati bolj kakovostne razporede in jih tudi hitro prilagoditi nenačrtovanim spremembam, kot je nenapovedana odsotnost.

 

ZA AKTIVNO UDELEŽBO PREJMETE 9 LICENČNIH TOČK, PO SKLEPU, KI GA JE IZDALA ZBORNICA ZDRAVSTVENE IN BABIŠKE NEGE SLOVENIJE.

Omogočite svojim odgovornim strokovnim kadrov udeležbo na seminarju, da dobijo dodatno strokovno znanje s področja razporejanje večizmenskega dela v bolnišnicah s pomočjo informacijske tehnologije.

PRIJAVE:

agencijazakadre@siol.net

Telefon: 041 416 867 ali 01/ 425 52 20

Število prostih mest je zaradi narave seminarja omejeno, zato vas prosimo, da si  udeležbo na seminarju zagotovite s pravočasno prijavo.

VLJUDNO VABLJENI!

Banner ViVis